Izduvni sistemi

U ovoj kategoriji možete pronaći izduvne sisteme od nerđajućeg čelika, sportske metalne katalizatore, završetke auspuha od karbona, Akrapović titanijumske sisteme sa klapnama i wireless setom. Sve po meri za Vaš automobil i vrhunske performanse uz muziku za uši

Akrapovič izduvni sistemi

Akrapovič je vrhunski proizvođač izduvnih sistema za motocikle i sportske automobile od titanijuma i nerđajućeg čelika. Kompanija Akrapovič je osnovana 1990 godine od slovenačkog trkača Igora Akrapoviča.

Pionir u svojoj oblasti, Akrapovic je široko priznat kao tehnološka kompanija koja koristi visoko-inovativne materijale. Brend je sinonim za najviši nivo dizajna, poboljšanja efikasnosti i stvaranja nepogrešivog dubokog, rezonantnog izduvnog zvuka. Proizvodi kompanije su projektovani i proizvedeni za motocikle i automobile visokih performansi od strane strastvene i visoko-kvalifikovane radne snage od preko 500 zaposlenih, koristeći najmoderniju tehnologiju, procese i najfinije materijale.

Racing R&D odeljenje radi sa desetinama trkačkih timova. Preko 80 svetskih prvaka se već oslanjalo na Akrapovic izduvne sisteme. A to je samo početak duge i uzbudljive vožnje.
Akrapovic Porsche

09f7ae9e2b214f8290990583df80d67c HIRes

f0d07a4afcf54ae2a2e7a34d3d391004 HIRes

MTM izduvni sistemi

Od osnivanja kompanije, mtm je bio skoncentrisan na razvijanje izduvnih sistema sa punijim zvukom i boljim performansama.

Mtm je bio prvi proizvođač koji je izduvne sisteme pravio od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Sa našim tehnološkim iskustvom u pravljenju izduvnih sistema uspešno smo savladali rastuće standarde buke i emisije gasova. U isto vreme, kroz konstantan razvoj novih proizvodnih solucija, usavršili smo znanje koje se pretvorilo u proizvodni program koji neprestano raste i izvozi se u ceo svet.

Capture

Izduvni sistemi kompanije mtm podrazumevaju perfektnost ručne izrade od poliranog nerđajućeg čelika visokog kvaliteta, razvijeni i testirani da postignu maksimalni kapacitet protoka i efikasnosti dok se u isto vreme zadržava nivo emisije izduvnih gasova. Mtm nudi rešenje koje fascinira

  • kvalitetom izrade
  • dizajnom
  • funkcionalnošću
  • zvukom

Vrhunska tehnologija pri savijanju cevi, inovativni proizvodi i kontinualni napredak su ključ za kvalitet performansi i efikasnosti mtm-ovih izduvnih sistema.