Partneri

Topspeed

Topspeed

https://www.topspeed.rs

"TopSpeed nije posvećen samo automobilima i brzini, to je i magazin okrenut ka budućnosti u formi tehnologija koje svoje prve praktične primene nalaze baš u automobilima, a potom postaju deo svakodnevice, bez kojeg je običan život nezamisliv."
Kao ovakvi se TOPSPEED savršeno uklapa i u naš entuzijazam, Andrej Kulundzic i njegova ekipa vam predstavlja najelitnijim časopis kod nas.
Testovi automobila, Zanimljivosti, Classic, Auto&Moto Sport, VIP, Lifestyle.


M Polish

M Polish

https://poliranjeautomobila.rs

Detailing centar M POLISH je kompanija osnovana 2002. godine u Beogradu i čija je osnovna delatnost detailing i poliranje ekterijera vozila, enterijera, donjeg dela karoserije, felni i potkrila. Zaštita sredstvima koje koristi M Polish ostvaruje do 3 puta veću tvrdoću originalnog laka i uspešno sprečava manje ogrebotine pored davanja posebnog sjaja kakav Vaš automobil zaslužuje.
Kod ovog partnera takodje imate popust ako ste naš klijent i o jednom trošku dogovorite obe usluge.


BTM Auto servis

BTM Auto servis

http://btmauto.rs

Sa lokacijom u Starim Banovcima BTM Auto servis se odlikuje stručnim radom i izvanrednom uslugom. Od malog preko velikog servisa pa do ozbiljnih modifikacija automobila kao i njihovo kasnije održavanje. Pored toga BMT Auto Vam pruža odlične cene letnjih i zimskih pneumatika kao i njihovo čuvanje. Izdvaja ih pedantno balansiranje felni.
Vaš performance automobil ovde dobija vrhunski tretman kakav mu i priliči.


4M Specijalni alati

4M Specijalni alati

https://4m.rs

Izrada specijalnih automehaničarskih alata i sve metaloobrađivačke usluge. Ovi momci mogu da naprave sve. Individualna rešenja, serijska proizvodnja delova, proizvodnja kvalitetnih specijalnih alata za autoservise širom bivše Jugoslavije i šire.


Bitgear

Bitgear

https://bitgear.rs

Bitgear Wireless dizajn centar. Naš razvojni partner kada se radi o boksevima za praćenje/GPS, merenje performansi, G sila, ubrzanja, snage kočenja, IoT aplikacijama.


Car Foil Shop

Car Foil Shop

http://www.autofolija.rs

Car Foil Shop d.o.o. bavi se uvozom, maloprodajom i veleprodajom svih vrsta auto folija, kao i opreme za dizajn i stilizovanje automobila. U ponudi imamo auto folije, kao što su PVC folije 3D Carbon, 2D Carbon, Mat, Sjajne, Brušeni aluminijum, Hrom i još mnogo drugih. Takođe, držimo i najkvalitetnije vrste folija za zatamnjivanje stakala, toniranje farova, kao i razne dodatne opreme kojom možete dati svom automobilu poseban i prepoznatljiv dizajn i stil po svojoj želji.

Nudimo usluge kompletnog presvlačenja karoserije vozila folijama, zatamnjivanje stakala, zatamnjivanje farova, brendiranje vozila i objekata, itd.