Brembo

Sinonim za najbolje kočione sisteme, Brembo se proslavio na učešću u Formuli 1 i vodeći je brend za kočione sisteme kako na automobilima, tako i na motociklima.

Brembo je vodeći proizvođač kočionih sistema, posebno sistema visokih performansi za automobile i motocikle.

Od 2011 godine, firma S Works d.o.o. je postala ovlaščeni uvoznik sledećih BREMBO proizvoda za automobile:

BREMBO TURISMO

brembosport lrg01

Kompletno nova formula materijala pločica HP2000 je izbila na prvo mesto u kategoriji performansi za svakodnevnu upotrebu, a Brembo Sport diskovi su već poznati kao vodeći u svojoj klasi.

Brembo Sport program obuhvata

- Sport diskove, bušene ili sa kanalima radi boljeg hladjenja, originalna veličina
- Sport pločice HP2000, idealan par za bolju leguru Brembo Sport diska kako bi imali perfektan balans izmedju trosenja i kočione snage

BREMBO TURISMO

bremboturismo lrg01

Novi opseg Brembo Turismo dvodelnih diskova je dizajniran da direktno zameni originalne diskove, bez potrebe za zamenom standarnih kočionih čeljusti. Kao i diskovi koji su sastavni deo većeg Gran Turismo paketa i Turismo diskovi su proizvedeni livenjem high-carbon čelika kako bi se poboljšao termalni kapacitet i koeficijent trenja.

Turismo diskovi se sastoje iz dva dela: high-carbon čelični rotor i trup od aluminijuma. Korišćenjem trupa od aluminijuma smanjuje se neogibljena masa vozila, poboljšavajući kvalitet vožnje i hendling vozila. Turismo diskovi su takođe i tzv. "plivajući", što omogućava termalno širenje i skupljanje pri kočenju, redukujući temperaturno naprezanje na minimum. Kroz korišćenje specijalno izrađenih opruga, zvuk i vibracije kočnica se svode na minimum jer se opruge nalaze između aluminijumskog zvona, koje je pričvršćeno za osovinu i rotora, koji može da pliva u maloj meri radijalno i aksijalno.

Turismo kompleti se sastoje od jednog para dvodelnih, bušenih ili diskova sa kanalima, sa detaljnim uputstvom za montažu.

BREMBO GRAN TURISMO

brembogranturismo lrg01

ORIGINALNI I NAJBOLJI “Big Brake Kit”!

Nivo tehnologije i performansi kada je Gran Turismo sistem u pitanju je bez premca u poređenju sa svim ostalim sistemima na tržištu. Pri korišćenju većih diskova i čeljusti, termalni kapacitet i moment kočenja su povećani. Ova moćna kombinacija nudi ektremnu Brembo tehnologiju  za svakodnevno korišćenje na putu ili izlete na trkačku stazu.

Gran Turismo kompleti su dostupni sa jednodelnim ili dvodelnim "plivajućim" diskovima, u zavisosti od primene. Jednodelna opcija nudi isplativo rešenje za Gran Turismo kočioni upgrade. Dvodelni "plivajući" diskovi omogućavaju termalno širenje i skupljanje pri kočenju, smanjujući time termalno opterećenje diska.

Gran Turismo kompleti se sastoje od:

  • Brembo čeljusti sa 2,4,6 ili 8 klipova (u zavisnosti od aplikacije). Uključuje biranje boje između crvene, žute, crne ili srebrne.
    Sve Brembo čeljusti su dizajnirane da odgovaraju originalnom glavnom kočionom cilindru automobila.
  • Brembo bušeni ili sa kanalima, jednodelni ili dvodelni diskovi do max. 411mm prečnika
  • Creva od nerđajućeg čelika za direktnu zamenu gumenih creva. DOT/TÜV homologacija
  • Brembo High Performance kočione pločice
  • Brembo aluminiumski nosač čeljusti
  • Detaljno upustvo za ugradnju
  • Većina Gran Turismo kompleta dolazi sa TÜV sertifikatom i homologacijom

Gde cena nije prepreka, nudimo ultimativni performance, izgled i stajling  – Nove Brembo GT-R čeljusti