Kočnice

Brembo čeljusti, diskovi Sport bušeni i GT izvedbe, Brembo HP 2000 pločice, armirana kočiona creva, glavni kočioni cilindri, tečnosti...

S Works d.o.o. je ovlašćeni zastupnik BREMBO proizvoda za automobile.

BREMBO TURISMO

bremboturismo lrg01

Novi opseg Brembo Turismo dvodelnih diskova je dizajniran da direktno zameni originalne diskove, bez potrebe za zamenom standarnih kočionih čeljusti. Kao i diskovi koji su sastavni deo većeg Gran Turismo paketa i Turismo diskovi su proizvedeni livenjem high-carbon čelika kako bi se poboljšao termalni kapacitet i koeficijent trenja.

Turismo diskovi se sastoje iz dva dela: high-carbon čelični rotor i trup od aluminijuma. Korišćenjem trupa od aluminijuma smanjuje se neogibljena masa vozila, poboljšavajući kvalitet vožnje i hendling vozila. Turismo diskovi su takođe i tzv. "plivajući", što omogućava termalno širenje i skupljanje pri kočenju, redukujući temperaturno naprezanje na minimum. Kroz korišćenje specijalno izrađenih opruga, zvuk i vibracije kočnica se svode na minimum jer se opruge nalaze između aluminijumskog zvona, koje je pričvršćeno za osovinu i rotora, koji može da pliva u maloj meri radijalno i aksijalno.

Turismo kompleti se sastoje od jednog para dvodelnih, bušenih ili diskova sa kanalima, sa detaljnim uputstvom za montažu.

BREMBO GRAN TURISMO

brembogranturismo lrg01

ORIGINALNI I NAJBOLJI “Big Brake Kit”!

Nivo tehnologije i performansi kada je Gran Turismo sistem u pitanju je bez premca u poređenju sa svim ostalim sistemima na tržištu. Pri korišćenju većih diskova i čeljusti, termalni kapacitet i moment kočenja su povećani. Ova moćna kombinacija nudi ektremnu Brembo tehnologiju za svakodnevno korišćenje na putu ili izlete na trkačku stazu.

Gran Turismo kompleti su dostupni sa jednodelnim ili dvodelnim "plivajućim" diskovima, u zavisosti od primene. Jednodelna opcija nudi isplativo rešenje za Gran Turismo kočioni upgrade. Dvodelni "plivajući" diskovi omogućavaju termalno širenje i skupljanje pri kočenju, smanjujući time termalno opterećenje diska.

Gran Turismo kompleti se sastoje od:

Brembo čeljusti sa 2,4,6 ili 8 klipova (u zavisnosti od aplikacije). Uključuje biranje boje između crvene, žute, crne ili srebrne.
Sve Brembo čeljusti su dizajnirane da odgovaraju originalnom glavnom kočionom cilindru automobila.
Brembo bušeni ili sa kanalima, jednodelni ili dvodelni diskovi do max. 411mm prečnika
Creva od nerđajućeg čelika za direktnu zamenu gumenih creva. DOT/TÜV homologacija
Brembo High Performance kočione pločice
Brembo aluminiumski nosač čeljusti
Detaljno upustvo za ugradnju
Većina Gran Turismo kompleta dolazi sa TÜV sertifikatom i homologacijom
Gde cena nije prepreka, nudimo ultimativni performance, izgled i stajling – Nove Brembo GT-R čeljusti

MTM KOČNICE

Za Audi/VAG automobile nudimo i MTM seriju kočionih paketa koji sadrže BREMBO čeljusti i specijalne MTM dvodelne plivajuće diskove.

Mtm Bremse Brembo
Uma M Rs4bre380vk Z I350x263

Svi proizvodi imaju dve godine garancije.

Takođe kod nas možete naći pravi savet u vezi veličine diskova koji se ugrađuju i njihovoj primeni sa različitim felnama.
Savetujemo minimum 3mm rastojanja između kočionih čeljusti i felni.

Naravno u našim servisima profesionalno ugrađujemo sve proizvode.