Powerflex

powerflex.gif

NEPRECIZNO UPRAVLJANJE?
OŠTEĆENJE GUMA?
NESTABILNOST PRILIKOM KOČENJA?
LUPKANJE U VEŠANJU?

To su sve uobičajni problem sa kojima se vozači u Srbiji svakodnevno susreću. Problemi na vešanju vozila nastaju usled loših puteva kao i zbog gumenih delova vešanja u narodu poznati kao silen blokovi koji se proizvode od jeftine gume pa samim tim imaju veoma kratak vek i veoma brzo propadaju.

Capture2

NAŠI SILEN BLOKOVI:

• Produžuju vek guma
• Poboljšavaju performanse
• Povećavaju bezbednost
• Veća ekonomičnost
• Doživotna garancija

Zašto POLIURETANSKI silen blokovi?
Vreme je da saznamo:
Poliuretan je sa nama kao specijalizovana plastika oko tridesetak godina. Međutim noviji razvoj tehnologije sada je omogućio inžinjerima da dodaju posebna svojstva ovom uzbudljivom materijalu.Čaure vešanja su neka od najvažnijih visokoopterećenih komponenti ugrađena na motorna vozila.One prolaze ogromna naprezanja gde su najnaporniji uslovi bez održavanja ili podmazivanja.

Materijali koji su proizvedeni od gumene smese su prirodni produkti koji propadaju tokom godina.Oni postaju mekši i savitljiviji pa se otporne sile vremenom smanjuju.To omogućava sve veće i veće kretanje komponenti vešanja, a za posledicu toga imaju sve manju i manju kontrolu nad geometrijom vešanja.

Ubrzano trošenje guma,nestabilnost prilikom kočenja i loša upravljivost su jedni od najvećih razlika koje odmah uočite između novog i vozila starog nekoliko godina. Sa Powerflex silen blokovima koje ugradite kako na stara tako na nova vozila performanse vešanja se značajno povećavaju pa tako dobijate odlične performanse , bolju upravljivost, stabilnost, dugotrajnost, bezbednost kao i veću ekonomičnost. Sa tehnologijom napretka novih materijala inžinjeri su silen blokove proizveli 25-30% jače i čvršće nego li obične a značajno su uspeli da apsorbuju i njihovu bućnost.

Great Experience. Powerflex

POWERFLEX Poliuretan proizvodi nude rešenja

POWERFLEX ČAURE VEŠANJA BROJ 1 U EVROPI !!

Capture3

EPTG Ltd (European Polyurethane Technologies Group) formirana je u Velikoj Britaniji 1996 da iskoristi dostignuća i razvoja poliuretana u poslednjih nekoliko godina.

Kompanija ima veliko iskustvo u automobilskoj industriji pa svoje znanje dizajnerske veštine uključujući napredne tehnologije uključuje u proizvodnju poliuretanskih proizvoda što dovodi do razvoja širokog spektra visokih performansi automobilskih poliuretanskih komponenti. Sada poznatih širom sveta po imenu POWERFLEX. Kompanija posluje samostalno a proizvodna linija je smeštena u Engleskoj.

Od nerđajućeg čelika delovi su mašinski obrađeni na najnovijoj računarskoj kontrolisanoj opremi kako bi se obezbedio savršen kvalitet po najvišim standardima.

Projektovanje i proizvodnja odvija se u samoj fabrici pa se obezbeđuje veoma brzo vreme realizacije od razvojne ideje, izrade prototipova njihovog testiranja kao i same proizvodnje.
Komponente proizvoda sprovode se najnovijom automatski procesnom opremom koja osigurava 100% ispravan I kvalitetan proizvod.
Testiranje novih proizvoda vrši se direktno na vozilima gde se vrše razna ispitivanja i opterećenja.

POWERFLEX je 2013 godine primio kraljevsku nagradu za kvalitet i ugled preduzeća u međunarodnoj trgovini.
Svi ovi faktori čine POWERFLEX Broj 1 U Evropi

DOŽIVOTNA GARANCIJA
Powerflex je ponosan da ponudi doživotnu garanciju na ceo asortiman proizvoda koje proizvodi.
Preduzeli smo ovu odluku zbog poverenja koje imamo u naše proizvode jer nismo imali nikakvih većih problema sa proizvodima u prošlosti.

powerflex black logo

CRNA SERIJA - Silen blokovi za ultimativne performanse na stazama i trkama daju najpreciznije upravljanje i štelovanje šasije
• Dizajnirano za stazu
• Spremno za trku
• 80% otporniji od serijskih proizvoda
• 25% tvrđi od ljubičaste verzije

Više o POWERFLEX-u na sajtu: http://www.powerflex.co.uk