http://dvijebregaste.me/

 

Portal sa dve bregaste u glavi. Igor iz Crne Gore i njegovo stručno znanje o automobilima svih vrsta kao i testove mnogih legendarnih ali i performance automobila, pročitajte na ovom portalu.

 

---

http://bitgear.rs

 

Bitgear dizajn centar. 

---

http://btmauto.rs

 

Sa lokacijom u Starim Banovcima BTM Auto servis se odlikuje stručnim radom i izvanrednom uslugom. Od malog preko velikog servisa pa do ozbiljnih modifikacija automobila kao i njihovo kasnije održavanje. Vaš performance automobil ovde dobija vrhunski tretman kakav mu i priliči.

---


http://4m.rs

 

Izrada specijalnih automehaničarskih alata i sve metaloobrađivačke usluge. Ovi momci mogu da naprave sve. Individualna rešenja, serijska proizvodnja delova, proizvodnja kvalitetnih specijalnih alata za autoservise širom bivše Jugoslavije i šire.

Pogledajte njihovu web stranicu
 

---

Top Speed Andrej Kulundzic
 

http://topspeed.telegraf.rs

 

Andrej Kulundzic i njegova ekipa sa najelitnijim časopisom kod nas. Testovi automobila, Auto&Moto Sport, VIP, Lifestyle.


---

CarFoilShop


http://www.autofolija.rs

Car Foil Shop d.o.o. bavi se uvozom, maloprodajom i veleprodajom svih vrsta auto folija, kao i opreme za dizajn i stilizovanje automobila. U ponudi imamo auto folije, kao što su PVC folije 3D Carbon, 2D Carbon, Mat, Sjajne, Brušeni aluminijum, Hrom i još mnogo drugih. Takođe, držimo i najkvalitetnije vrste folija za zatamnjivanje stakala, toniranje farova, kao i razne dodatne opreme kojom možete dati svom automobilu poseban i prepoznatljiv dizajn i stil po svojoj želji.

Nudimo usluge kompletnog presvlačenja karoserije vozila folijama, zatamnjivanje stakala, zatamnjivanje farova, brendiranje vozila i objekata, itd.